Presentació

Des del 1999 desenvolupo la meva activitat dins del camp de la divulgació musical, en àmbits escrits, radiofònics i educatius.

He realitzat diversos programes a Catalunya Música. Des de la temporada 2015/2016 presento un programa sobre instruments musicals, El taller del lutier, que s’emet els dissabtes entre les 10 i les 11 del matí. També enregistro reportatges d’actualitat per a l’espai Assaig general. Anteriorment, havia presentat els programes Quadern d’estiu, Blog de nit, Línies addicionals, Notes de clàssica i A tot cor, en aquesta mateixa emissora, i també he col·laborat en espais com Una tarda a l’òpera. A més, he participat en programes de Catalunya Ràdio i Ràdio Sabadell.

He redactat programes de mà per a concerts de l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC), la Simfònica Sant Cugat i la Simfònica del Vallès, per a diferents cicles de concerts del Palau de la Música Catalana, i per al festival Nits de clàssica de Girona.

Sóc redactor de la revista Time Out Barcelona, i ho he estat de la Guía del Ocio de Barcelona i del portal ritmes.net. També col·laboro en publicacions de música clàssica com la Revista Musical Catalana o 440 Clàssica. Anteriorment ho havia fet en d’altres, com ara Variaciones.

He preparat xerrades i cursos de divulgació musical per al Palau de la Música Catalana, CaixaForum i les Aules d’Extensió Universitària per a la Gent Gran de la Universitat de Barcelona i la Universitat Pompeu Fabra, tant a Barcelona com en altres poblacions catalanes. Per exemple, Sabadell, Terrassa, Badalona, Granollers, Castelldefels, Mataró, etc. També he presentat actes relacionats amb la temàtica musical en espais com la Biblioteca de Catalunya, l’Ateneu Barcelonès o L’Auditori de Barcelona.

Acabo de presentar el llibre Història musical del Palau de la Música Catalana (1908-2018), que repassa els fets més importants de l’emblemàtica sala modernista, i del qual en sóc l’autor principal.

Vaig ser responsable, durant un parell d’anys, del departament de discos de música clàssica de FNAC L’illa. Em vaig formar al Conservatori Superior de Música del Liceu i he estat integrant de l’Orfeó Català.

ENLLAÇOS
Entrevista de Laura Planagumà, a la revista L’ESMUC Digital (Abril 2017)
Diversos articles d’Oriol Saladrigas, al digital de cultura Núvol (2013-2015)
Entrevista de David Baret, al Diari de Menorca (2013)

Ateneu Barcelones (2014)A l’Ateneu Barcelonès, amb J. Cervelló, Ll. Balada, S. Brotons i Kalina Macuta

Anuncis
Create your website at WordPress.com
Get started
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close